Search found 13 matches

by meeksberetta
Fri Dec 06, 2013 9:45 am
Forum: Diagnostic Help
Topic: no oil pressure no start
Replies: 2
Views: 469

Re: no oil pressure no start

Id start with the simple.. change out your oil sending unit
by meeksberetta
Fri Dec 06, 2013 7:41 am
Forum: Diagnostic Help
Topic: No start, NO spark, NO fuel
Replies: 12
Views: 1247

Re: No start, NO spark, NO fuel

Why not have more board admins ? Ive been a admin before and wouldn't mind helping out...
by meeksberetta
Fri Dec 06, 2013 7:39 am
Forum: Diagnostic Help
Topic: Turns off in drive/reverse/1/2
Replies: 41
Views: 3660

Re: Turns off in drive/reverse/1/2

Just went thru this with my 90 GT. It would stall and die when taking off. It acted like a manual leaving it in 5th gear and trying to take off. It was the TCC solenoid. My car has the 125 trans. Replaced the solenoid and changed trans fluid and filter.. now all good.
by meeksberetta
Fri Dec 06, 2013 7:35 am
Forum: Diagnostic Help
Topic: good, bad, ugly
Replies: 3
Views: 459

Re: good, bad, ugly

Im planning on removing the intake and checking the injectors. It sat for several years so im sure they are gummed up. Ive been running good cleaner in the tank
by meeksberetta
Fri Dec 06, 2013 7:34 am
Forum: Diagnostic Help
Topic: '94 Beretta Z26 trans problem
Replies: 12
Views: 1720

Re: '94 Beretta Z26 trans problem

Is the 95-96 Z26's problematic ?
by meeksberetta
Fri Dec 06, 2013 7:31 am
Forum: Diagnostic Help
Topic: Electric Issues
Replies: 5
Views: 714

Re: Electric Issues

It may be a blown bulb or bad flasher
by meeksberetta
Fri Dec 06, 2013 7:30 am
Forum: Diagnostic Help
Topic: speedo not working
Replies: 12
Views: 1242

Re: speedo not working

I replaced the TCC solenoid and its been driving great so far. Thank you for the pic that would be great. My speedo works off an on. When it starts to quit working it will slowly drop off on the speed and usually settles around 25mph for some reason
by meeksberetta
Thu Dec 05, 2013 8:16 am
Forum: Members Rides
Topic: MY 1994 Z26..
Replies: 8
Views: 1075

Re: MY 1994 Z26..

beautiful car
by meeksberetta
Wed Dec 04, 2013 10:30 pm
Forum: Diagnostic Help
Topic: speedo not working
Replies: 12
Views: 1242

Re: speedo not working

lol.. no, the weather has been nice past couple days but turning cold tomorrow, I had to get it done today..
by meeksberetta
Wed Dec 04, 2013 5:12 pm
Forum: Diagnostic Help
Topic: speedo not working
Replies: 12
Views: 1242

Re: speedo not working

gotcha .. thank yoh reatta. i.installed a new TCC solenoid and.changed the trans fluid and filter so i.think i got my trans issues fixed. the speedo is next on the list..

Forgot to add... I also put new front brakes and rotors and tuned her up... been busy LOL
by meeksberetta
Tue Dec 03, 2013 6:43 pm
Forum: Board Suggestions
Topic: posts gone
Replies: 3
Views: 1552

Re: posts gone

No problem... I had to re-register..
by meeksberetta
Tue Dec 03, 2013 5:32 pm
Forum: Diagnostic Help
Topic: speedo not working
Replies: 12
Views: 1242

Re: speedo not working

Im still here, had to re-register..3x00 I got your PM thank you for the help. I figured out lastnight its def my TCC solenoid. I guess since my car has the 125 3 speed trans. hardly nobody carries the part. I had to order from the dealership, suppose to have it in tomorrow and that should fix it :)....
by meeksberetta
Tue Dec 03, 2013 6:05 am
Forum: Board Suggestions
Topic: posts gone
Replies: 3
Views: 1552

posts gone

Im just wondering.. who and or why was all my posts under dpmeeks1207 deleted ?

Go to advanced search