Page 4 of 4

Re: Hud <-heads up display

Posted: Mon Jun 15, 2009 3:05 am
by 6r8ph1X
thats not TOO terrible, i mean, i'd love to have a hud in my car .

Re: Hud <-heads up display

Posted: Thu May 26, 2011 11:49 pm
by rpc combaticus
Is there a way i can install a custom HUD in my dash?
i want there to be the 4 main gauges : Speedometer, Tachometer, Boost gauge, Torque
its going to display what the instrument cluster shows.

Re: Hud <-heads up display

Posted: Fri May 27, 2011 8:53 am
by rpc combaticus
layout:
Image
Image
the entire system turns red in the event of an engine malfunction. or something like that...

Re: Hud <-heads up display

Posted: Sat May 28, 2011 4:30 pm
by Barry
Hmmmm. Well this thread is very old, I dont think anyone is moving forward with this.

You can buy aftermarket gauge clusters that are pretty cool though

Re: Hud <-heads up display

Posted: Sat Jun 04, 2011 10:10 pm
by rpc combaticus
Barry wrote:Hmmmm. Well this thread is very old, I dont think anyone is moving forward with this.

You can buy aftermarket gauge clusters that are pretty cool though


A lot of people have those.
I don't see anyone with those like this.
There's a reason why its called "custom"

Re: Hud <-heads up display

Posted: Fri Sep 30, 2011 11:22 am
by ShaneLT(ShaneZ26)
Where can u get aftermarket gauge clusters?

Re: Hud <-heads up display

Posted: Fri Sep 30, 2011 7:37 pm
by Alxsmt
speedhut.com makes an overlay. well I think they still do. you could also just buy some gauges and modify the dash to make them work