Page 1 of 1

Guage needles

Posted: Wed Jul 02, 2003 6:22 pm
by Guest
Well, I Recently Purchased The Speedhut Guages And When Installing Them I Had To Remove My Needles And I Didnt Mark Them. So Now My Gauges Are All Out Of Wack. Please Someone Help Me Im A Dumb@$$

Guage needles

Posted: Thu Jul 03, 2003 8:54 am
by Guest
with the plastic clear cover plate off the cluster, plug in the cluster and with the key off and the engine cold, place the volt gauge needle at the low point, then turn the key on and place the rest of them on on the low posistions--like tach and speedo and 0, etc---the only one you may have a problem with is your fuel gauge--but an easy way to fix that is to go to the gas sattion and fill the thing to the top where it will not take any more, than place the needle accordingly.

Guage needles

Posted: Thu Jul 03, 2003 12:57 pm
by Kevskate99
^^^^what he said. :D